torsdag 13 maj 2010

Trött men nöjd...

efter en lång dag på vägarna runt Järlåsa. Lite drygt 1,4 mil har avverkats under fem timmar med karta i handen, 20 frågekontroller att klara av, fika och syster som sällskap tillsammans med världens goaste och bästa ponny.

Vi slapp regn under hela tiden vi var ute, det kom sen då vi grillade korv men det gjorde inget. Sessan har varit fantastiskt duktig hela dagen, hon gör mig ständigt förvånad över hur mycket hon faktiskt orkar med trots storleken. öronen frammåt hela tiden och pigg och glad! Hon är verkligen världens bästa ponny!

Kom på tredje plats vilket vi är nöjda med! Många frågor var det och många var riktigt knepiga...

Det enda smolket i bägaren under den här trevliga dagen var en av de andra deltagarna, en pappa med son i en vagn bakom en shettis. Vagnen var inte avvägd, skitsele utan dralinor och svängel och vagnen lättade i skakklarna en decimeter då mannen satte sig. Ingen koll på tömmarna då de stod vid kontrollerna, de hängde och slängde och jag fasades över vilka olyckor som kan ske med sånt slarv. Sonen klängde i vagnen utan kontroll... och så den stackars hästen som med illa anpassad utrustning fick springa rundan på1,4 mil... det gör mig ledsen!

Inga kommentarer: